De ce studioul nostru?

Pentru ca ne vom asigura ca vei avea parte de cele mai bune conditii de munca si mai intai de toate vom fi prieteni si te vom ajuta in toate problemele pe care le vei intampina. Sunt unul dintre cele mai serioase si profesioniste studiouri de videochat care aure in permanenta grija ca toate nevoile angajatelor noastre sa fie indeplinite, iar mediul de lucru sa fie unul relaxant.

Ne definim prin:

Experienta

Suntem un studio cu o experienta indelungata in domeniu, de-a lungul timpului am pregatit numeroase modele care au ales aceasta meserie, iar rezultatele au fost mereu satisfacatoare.

Seriozitate

Intotdeauna drepturile tale iti vor fi respectate, plata salariului la zi, precum si conditiile de munca prezentate vor fi la acelasi nivel, ne bazam pe transparenta si devotament fata de meseria noastra.

Confidentialitate

Dezvaluirea identitatii sau nu, este alegerea fiecarui model care vine in studioul nostru, de aceea iti garantam ca imaginea ta nu va fi afectata, iar secretele tale vor fi in siguranta.

Videochatul a ajuns in topul celor mai bine platite domenii cand vine vorba de un job si se afla in continuare in crestere. In videochat este vorba de un show oferit de un model care se afla in discutii online cu membrii dintr-o platforma online. Acestia platesc pentru fiecare minut in care poarta o conversatie, iar rolul unui model este acela de purta discutii cat mai lungi, avand la final castiguri mari. Toate discutiile sunt private si strict personale, sunt accesate doar de persoanele care au purtat aceasta conversatie.

Lucram cu platforme de videochat profesioniste, tara noastra este banata pentru a proteja identitatea modelelor noastre, iar imaginea lor sa nu fie afectata.

Studioul nostru pune accent pe personalitatea ta si farmecul personal, nu pe aspectul fizic, este si acesta un plus, insa cele mai importante puncte forte sunt abilitatile tale de a socializa, atitudinea pozitiva si receptivitatea la noi experiente.

Cum te angajezi?

Trimite un mesaj!

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email la adresa: recrutare@salariuvideochat.ro sau completeaza formularul de contact de pe pagina noastra web.

Stabilim o intalnire

Dupa ce primim mesajul tau, te va contacta colega noastra care iti va oferi mai multe informatii, iar daca vei fi convinsa, te asteptam sa ne cunoastem mai bine.

Ne cunoastem!

Iti vom prezenta studioul nostru, mediul de lucru, conditiile pe care ti le oferim. Vei face parte dintr-o echipa tanara si dinamica unde majoritatea angajatilor sunt de sex feminin.

Sedinta foto

In urma interviului, vom organiza o sedinta foto, nimic mai simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa fii relaxata, potimista si deschisa catre noi provocari in cariera ta.

Legalitate

Daca vei accepta oferta noastra, vom face demersurile necesare pentru a lucra in conditii legale si profesionale, vei avea un contract de munca si asigurare medicala.

Castiguri fabuloase

Impreuna vom decide un salariu avantajos pentru tine si nevoile tale, astfel incat sa exista o colaborare de lunga durata si benefica pentru ambele parti.