Modele online

A fi model online nu este o rusine, este o meserie ca oricare alta, diferenta o face domeniul de activitate si castigurile pe care le ai in urma acestui job. Pentru a avea o pozitie cat mai sus in mediul online, un model care doreste sa-si contruiasca o cariera in domeniu trebuie sa fie sociabil, carismatic, deschis catre noi experiente si provocari.

Videochatul presupune doar conversatie online intre doua persoane, modul cum se desfasoara aceasta activitate depinde de fiecare model in parte. Cand ajungi sa lucrezi in acest domeniu, lucrurile se schimba, in functie de implicarea ta, te poti dezvolta din punct de vedere profesional si poti avea succesul pe care l-ai dorit.

Majoritatea fetelor care aleg sa lucreze in domeniu au succes datorita perseverentei, nu spune nimeni ca va fi foarte usor la inceput, dar daca vei aloca suficient timp acestei meserii si nu o vei face doar cand ai timp, cu siguranta satisfactiile vor fi pe masura asteptarilor.

Model cu experienta

Un model cu experienta va avea intotdeauna mai multe avantaje in comparatie cu un model care se afla la inceput de drum in acest domeniu, insa acest lucru se obtine prin munca si implicare.

Pentru a fi un model de top trebuie sa inveti care este atitutdinea potrivita pe care trebuie sa o ai cu fiecare membru online, stim bine ca personalitatea fiecarui om difera, asa ca fi pregatita pentru noi provocari. Cel mai important lucru este sa reusesti sa-i fidelizezi, modelul cu experienta stie cuum trebuie sa vorbeasca si ce presupune interactiunea prin intermdeiul online-ului. Cu toate astea, exista cazuri in care, desi un model a mai lucrat in domeniu sa nu  fie bine ce a invatat pe parscursul timpului petrecut intr-un alt studio, dar de aceea ne aflam aici, sa te ajutam.

Experienta isi spune cuvantul cand vine vorba de inacasa, un model care a reusit sa aiba o imagine in online, va avea castiguri semnificative si va putea indeplinii mult mai usor task-urile, sa beneficieze de bonusuri si ale oportunitati.

Model incepator

Atunci cand alegi sa intri in acest domeniu, putin conteaza daca ai experienta sau nu, acesta este doar unul dintre beneficiile unui job in videochat. Inainte de a lua o decizie cu privire la studio, este important sa te documentezi pentru a afla  ce ti se potriveste mai bine, exista mai multe tipuri de videochat si in functie de personalitatea ta, este recomandat sa alegi ce iti doresti.

Majoritatea studiourilor ofera training-uri si se implica mult in dezvoltarea tinerelor care vin la studio, insa acest lucru tine si de entuziasmul, atitudinea pe care o ai. Este adevarat ca au existat cazuri in care modele nu s-au adaptat, de aceea trebuie sa stii de la inceput daca asta iti doresti sa faci. O data cu trecerea timpului, castigurile tale vor fi la fel de mari ca cele ale unui model cu experienta.

De cele mai multe ori, modelele incepatoare reusesc sa intre in top model online inaintea celor cu experienta deoarece sunt mai dedicate si mai interesate de acest domeniu, uneori si varsta are o influenta asupara comportamentului tau in online.

Castiguri videochat

castig

500 – 1500 $

Esti la inceput si iti doresti sa ai castiguri substantiale? Daca poti purta o conversatie in limba engleza, atunci trimite un email la adresa de pe site sau pur si simplu completeaza formularul online.

castig

1000 – 2000 $

Nu ai inca rezultarele pe care credeai ca o sa le ai? Atunci vino in echipa noastra si vei vedea ca totul se va schimba si iti vei putea permite tot ce iti doresti, iar vaniturile tale vor fi garantate.

castig

2000 + $

Daca ai deja suficienta experienta, dar iti doresti sa descoperi lucruri noi, atunci noi suntem la un pas de tine. Impreuna putem avea succesul garantat si o evolutie constanta a fiecaruia.